REMEMBER THE FACE OF THE GIRL WHO MADE YOU HER OWN, AND HOW YOU LEFT HER ALONE

sol. varmt. tanning oil. behöver jag säga så mycket mer?

image247
foto: lundlund
2008-05-30 @ 17:41:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


DETTA ÄR NÅGRA ANLEDNINGAR...

...till att jag älskar min klass. njut.

image242image243image244image245
2008-05-29 @ 23:17:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


DON'T YOU WORRY, FRIDAY IS NOT THAT FAR AWAY

slut. helt jävla slut bara. idag var jag i skolan sen direkt in till stan med jenny. efter en glass på kungsport började vi. och tomhänt kom jag inte hem, ne-e. sen träffade jag kmill en stund också! myssss pys och jag tycker vi ses i helgen.

när jag kom hem till ett tomt hus gjorde jag makaroner och falukorv (klockan 20 var min middag idag) och satte mig och kollade på prison break. sjukt spännanande och det blir typ värre för varje avsnitt. jag har en tendens att bli beroende av serier...

image239image241


brills'en hängde med hem bl.a!
2008-05-29 @ 22:09:58 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


I LIKE THE WAY YOU DON'T CARE

Idag har jag varit bra. ambitiös och bra. när jag kom hem tog jag på mig bikini, la på ett lager sol olja på kroppen och lade mig ute och solade. slumrade till ett tag och när jag vaknade igen blev jag sugen på oliver och feta. så, jag gick upp och gjorde en sallad med oliver och feta till mig själv, gick ut och bytte sida.
  i två timmar låg jag där, men eftersom jag och mitt pigment är ärkefiender (tydligen) så har jag inte fått så mycket färg. segast i universum tror jag och så är jag otålig också. haha

sen har jag gjort klart mitt so arbete om buddhism idag, mycket mycket bra emma. har också fått gjort svenska och nu har jag bara tre ½ punkter kvar på kladden på datorn! way to go. och skrivit lite i boken har jag också. och fyllt i texten med en vit penna. hel stolt över mig själv (det kanske lyser igenom eller...? haha)
  mitt enda i-lands problem just nu är att jag inte vet hur jag ska lösa det här med alla bilder..min skrivare är cp bäng och jag vet inte om den kommer vilja ta ut bilder åt mig. och min bror jobbar kväll och är aldrig hemma samtidigt som mig. verkar som att lite tid av helgen får gå åt till detta.

nu ska jag unna mig ett prison break avsnitt för att jag har varit så bra idag. PÖSS
(och här är lite grattis-i-efter-skott-bilder)

 image237 image238
2008-05-28 @ 22:02:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'M TEARING MY HEART OUT

underbar dag med glass med killarna, jenny och lisa i solen, mycket goa skratt och bara helt..bäst. det är så det ska va'.
men idag är det ingen vanlig dag...neej...det är LISAS födelsedag! grattis på födelsedagen älskling, hoppas du har haft en bra dag! (bild får komma senare för det går inte att lägga upp bilder)
nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med en smoothie och skriva lite på högstadieboken. PUSS
2008-05-27 @ 15:31:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


COMPLAINTE DE LA BUTTE

just nu: kollar jag på "video-bloggar" på lisa, skrattar så jag har ont i munnen och ramlar nästan av stolen
om fem minuter: har jag förmodligen ramlat av stolen
om en timma: kollar jag antagligen på pb. ...eller kollar på filmerna på lisa
imorgon: är det back to school och fota fota fota!
helgen: har jag inbokat @ sofias place och kanske grilla hos millen (?)
PUSS
2008-05-26 @ 20:07:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WANT TO GO TO THE SEA SIDE

hahahahahahahaha http://www.1000apor.se/blog/pa-allmaen-begaeran-historien-om-stieg-larsson-och-glaskroppen?blogger=3

gå in.
läs.

hahaha jag skrattar ihjäl mig.
ramlar
av
stolen.
måste läsa igen.
hejdå
2008-05-26 @ 17:01:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'M SO CAUGHT UP

Just det. inatt drömde jag att jag fick ig på alla mina nationella i matte och att mitt slutbetyg alltså blev ig. det var hemskt. jag hade panik genom hela drömmen och jag skulle få gå om nian. med 93orna...usch. fast, sen var jag med i robinson och skulle bo i en hydda med någon. så, det blev bättre då.
2008-05-25 @ 17:34:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


THIS IS FOR YOU

Nackdelen med att sova till 2 på en söndag är att jag är trött och vill bara gå och lägga mig nu och inte vakna förrän imorgon när jag ska gå till skolan, och klockan är nu 15.45. inte så lyckat. tycker det är jävligt konstigt att jag alltid är så trött när jag sover så mycket. fast..jag antar att jag sover för mycket helt enkelt. äh, det är konstigt det där. vi kan ju alla hålla med om att jag aldrig kommer somna ikväll.

nu ska jag göra lite kladd inför högstadie boken. sen blir det nog lite grey's anatomy och gg. slapp dag till hundra idag alltså, puss
2008-05-25 @ 15:45:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KILL THE DIRECTOR

Grattis på mors-dag mamma!
2008-05-25 @ 15:26:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I HAVE THIS FEELING, IT'S HUNTING ME.

Min fredag kunde nog inte blivit mycket bättre! var inne i stan tillsammans med julia, jenny, filippa, kajsa, lisa och sofia och hade jätte mysigt! gick först runt lite på stan, sen satte vi oss och åt på café bagatelle. SÅ gott och jag kan säga att jag var så hungrig så det fanns inte kvar en enda matbit på min tallrik. haha.
efter det gick vi "vidare" till fröken olsson's och satt där i några timmar och snackade, drack kaffe och åt bakelser. mycket mycket trevligt och sen bar det av till kajsa vid 9 tiden. tack för en mysig kväll fylld med skratt tjejer!

idag måste jag tyvärr (orkar inte) åka tillbaka in till stan. en bok till svenskan och en present till mamma står på köplistan, vi får väl se vad det blir.

5 SAKER NI INTE VISSTE OM EMMA ELIASSON

♥ Jag kan vara väldigt pedant av mig och vill oftast ha saker gjorda på mitt sätt.

♥ Jag hatar sniglar, grodor och maskar mest i hela världen. och när jag går hem sent när det är mörkt ute på sommaren går jag alltid och lyser med mobilen på marken för att jag inte ska trampa på någon. vissa tror nog att jag spelar, men min fobi för dem är verkligen stor. usch.

♥ Jag har väldigt bred musik smak, men det som jag älskar mest är indie. pop som rock, det är lika bra. speciellt brittiska indie killar med stuprörs jeans och söta röster.

♥ Jag har lite av en kill-humor. jag älskar killars skämt (oftast) och drar sånna i samma stil själv. något som jag verkligen skrattar åt är bl.a hipp hipp. och kill filmer, ni vet vad jag menar. älskar det!

♥ Jag älskar att prata engelska.
2008-05-24 @ 12:16:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JUST LET ME KNOW

Ja här sitter jag och ugglar och kan inte sova. Kan nu även bocka av ytterligare en blogg design. Denna gången var det http://pippa.blogg.se/'s tur! Jag hoppas att hon blir nöjd.
Nu måste jag försöka sova, annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon. Puss och godnatt.

image235
2008-05-23 @ 00:13:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


COCONUT RECORDS

image234 Här sitter jag fridfullt och kollar i frida fahrmans blogg när jag möts av denna bilden. detta ska tydligen vara inne nu. hell no! det är ungefär så här mitt hår ser ut när jag har borstat det. som en pudel. skulle det helt plötsligt vara snyggt? nej verkligen inte. det kliar i hela mig när jag tänker på att folk ska gå runt sådär.
jag tycker om att följa modet, men är det något jag inte trivs med så går jag verkligen inte efter det. och detta är säkert att jag inte kommer gå runt med in real life.

2008-05-22 @ 20:37:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I NEED TO SPEAK MY MIND

sitter här och "bubblar" som min bror säger. underhållande men jag har ont i händerna.
sitter här också och funderar över hur många fjortisar det går på våran skola. herregud, okej att vi har varit där men vi var väl ändå inte SÅ? jag vet inte vad jag ska säga egentligen, men det är rätt underhållande att kolla på ändå. men jaja, nog om dem här. visste ni föresten att jag numera är rankad som emma 'målgöran' eliasson på facebook? det är en ära sofia, det är en ära. PUSS

image233
2008-05-22 @ 20:06:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


THE SWEETEST TASTE OF SIN

idag kom en glad julia förbi med ett litet paket i en harrods påse. hon var ivrig men jag fick absolut inte öppna det när hon var med. på köpet fick jag ett litet kort. jag citerar:
"Hej emma
uppenbarligen var du hemma.
Denna gåva jag dig ger,
som ett tack för bloggen
det kanske du ser.
Jag köpte den på ett engelskt varuhus
där kan man även köpa en blus.
Harrods låter kanske bekant
trots allt var du ju där så sant.
Hoppas att det smakar
även om det inte är jag som bakar.
/julia
"

det var ett paket med världens sötaste små kakor. hon är rätt bra att ha och hennes små dikter som hon ger mig är så söta! någon gång ska jag vara lika söt tillbaka och försöka mig på det själv! puss och tack så mycket för presenten (som du verkligen inte hade behövt köpa) you, me and some tea and cookies?
image232
2008-05-21 @ 23:10:22 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


LONDON PART TWO..DEL TVÅ

ja som ni vet så orkade jag inte lägga in alla saker som jag köpte i london för det tar sån tid. men nu tänkte jag att eftersom det är en kvart kvar till pcd börjar så gör jag det nu. :)

image226 image227





















 image231 image228
image230


1. byxdress från primark 2. klänning med djup rygg, någon affär i notting hill. 3. "kjol-klänning" river island 4. var bara tvungen att köpa med mig två skivor hem, självklart engelska artister. den första skivan heter the wombats proudly present...a guide to love, loss & desperation och den andra heter estelle - shine. den första skivan rekomenderar jag starkt till er indie älskare där ute, skitbra! den andra skivan är lite mer rnb men den rekomenderar jag också! folk som john ledgend och kanye west har hjälpt till och de är ju inte helt fel. 5. och hur skulle jag kunna motstå att gå in i en liten kiosk FYLLD med engelska magasin av alla slag? jag gick ut med en vouge, en elle och en company!

japp, that's all. puss!
2008-05-21 @ 22:15:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


THE MORE I GET THE MORE I WANT

brukar ni sitta och titta på molnen och få fram olika figurer/saker ur dem? det gör jag alltid när jag åker hem från mormor och morfar. vet inte riktigt varför, men det blir oftast så. vet inte om det bara är jag, eller om folk faktiskt gör så. och vet ni? idag såg jag en dammsugare och ariels pappa, ni vet han stora med en...gaffel eller vad det heter. haha shit jag är sån tönt, men ni får stå ut med det. puss!

image225

2008-05-20 @ 22:01:48 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


DINA ÖGON PÅMINNER MIG OM EN SOLNEDGÅNG I ETT PARADIS.

nu sitter jag här igen (ovanligt) och lyssnar på musik. idag har det inte varit min dag någonstans. det började ju inte så bra eftersom jag inte somnade förrän lite innan 3 inatt och skulle upp 8 imorse. tror ni jag orkade det? nej inte direkt. stängde av radion med gott samvete och somnade om till halv nio. gick till skolan lite efter 9 då vi egentligen började och kom dit vid halv tio. sen hade jag np i matte. innan jag skulle in kändes det verkligen som att jag skulle träda in i helvetes portar och aldrig mer komma tillbaka (jag blev väldigt dramatisk av mig där ett tag) men det gick bättre än väntat. fast tyvärr så brukar det vara så att det inte alls går bra när det känns som att det går bra.
livet är hårt när man suger på matte.

annars har jag varit arg när jag har varit hemma och jag har undvikit de andra i familjen för att slippa frågor. så jag satte mig ner och började fixa med http://skl.blogg.se/'s blogg. men det är inte säkert att den kommer se ut så som den gör nu, sofia är inte hemma för tillfället och kan inte ge mig feedback. men nog om detta, nu ska jag göra so. puss!

image224
2008-05-19 @ 19:45:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NO ONE IS FLAWLESS

okej det här med att jag somnade halv sex igår (kunde inte somna, hur trött jag än var) då det hade hunnit bli ljust ute och fåglarna lät har satt sig nu. klockan är halv ett och jag är inte trött det minsta och jag ska gå upp vid åtta imorgon. verkligen härligt! kacken.

annars blev det plugg idag, har gjort klart hemkunskaps arbetet så det känns bra. och jag har börjat på so:n också. men eftersom jag är jag och jag inte orkade plugga mer så fixade jag även jennys blogg. http://jennyrinne.blogg.se/
fast något som jag inte förstår mig på, är min design. förstår inte varför det inte blir som jag vill med färgerna på länkarna (ni ser att det är rosa och sen grönt) och även i menyn, när jag tom har ändrat i stilmallen så att det inte ska vara så. men jaja. antar att ni alla redan sover era skönhetsdrömmar så jag får väl försöka jag med, puss.

image223
2008-05-19 @ 00:35:46 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


DET ENDA JAG VET ÄR ATT JAG INTE VET NÅTT

image222 jag drömde att jag var i london inatt. jag drömde att jag bodde i en lägenhet i london. jag drömde att jag pratade engelska hela dagarna och lyssnade på the kooks. jag vill tillbaka!

satt och läste http://www.krisatomic.com/blog/ som jag följer flitigt. en tjej som bor i london, tar grymma bilder och som...ja bor i london helt enkelt. jag avundas henne. jag vill också bo i london. vakna upp och mötas av alla affärsmän/kvinnor som alla är mitt uppe i en rush till jobbet med en take-away-kaffe från starbucks. åh mamma, det är verkligen något jag vill i framtiden! vi får väl se hur det blir med den saken. tills dess får jag ju bara drömma. puss


2008-05-18 @ 20:31:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


THE MOMENT OF TRUTH

Satt och kollade stinalee's blogg och kom in på denna videon. det är helt sjukt vad vi kan göra för pengar. förstöra vänskap, kärlek, familj, you name it. vissa kan verkligen sätta allt på spel för pengar, men är det verkligen värt det egentligen?
jag fattar inte hur man ens kan vara med i detta programet eller hur man kan som behörande tillåta personen att vara med och sitta där själv och titta på. antar att det säljer, men själv tycker jag bara det är töntigt. det är så amerikanskt som ett tv-program kan bli och jag tycker det är pinsamt att det har intresserat oss här i sverige att göra samma sak också. men det är bara min åsikt. vad tycker ni?

titta på klippet och..njut eller vad ni nu gör.
2008-05-18 @ 15:07:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


YOU MAKE IT HARD TO BREATH WHEN YOU'RE NOT HERE BY MY SIDE

helgen har ännu en gång gått mot sitt slut och idag är det söndag. men det gör ingenting, jag har börjat tycka om söndagar ibland faktiskt. så skönt att inte känna att jag behöver göra någonting. fast idag måste jag plugga. so (arbete om buddhism) och hk (fördjupningsuppg) men annars blir det bara slapp för min del! image219 image220











två bilder från en sen dag hos julia här också. vad hände med sommarvädret?
2008-05-18 @ 12:47:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


PART TWO

japp, here it is people. part two från min london resa. vet att jag har varit seg, men nu så. jag hoppas att ni inte förväntade er för mycket. orkar inte lägga in alla bilder idag, men resten kommer väl imorgon eller något!

image213 image214

1. klänning som jag inte kommer ihåg vart jag köpte. kommer antagligen ha den på skolavslutningen. enkel, men söt:)
2. close up

image215 image216

3. bikini från topshop
4. kuvert-väska från primark

image217 image218

5. Guldiga gladiator skor från GAP
6. Eftersom det gick hål i mina andra tygskor från monki efter några timmar, så fick jag köpa ett par nya. de kommer från Urban Outfitters och är världens skönaste!

så, detta får räcka för denna gången. anledningen till att jag inte orkar lägga upp mer just nu är för att det är så segt att ladda upp bilderna från min kamera. men resten kommer som sagt snart!
ha en bra fredags kväll nu alla, puss på er!
2008-05-17 @ 19:13:57 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


NO ONE WANTS FOREVER

måste bara bjuda på denna låten. en av de sötaste låtarna jag vet. lyssna på den!

2008-05-17 @ 17:19:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


BARA EN SAK:

ändrar i bloggen som ni ser, men den är inte klar ännu. har fortfarande lite små saker att ändra men ni får stå ut med att den ser ut så här ett tag! :)
2008-05-17 @ 13:21:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


YOU HAD ME BUT NOW YOU DON'T

Tänk om man hade ett utseende som sienna miller. det hade väl inte varit helt fel. plus att jag vill också ha en sån fin fläta i mitt hår, synd bara att jag inte har någon koll på hur man gör den.

image203

gårkvällen var minst sagt intressant. vi var några stycken i ett öde äckel hus och det hände väl en hel del. sen gick vi hem till robert och snackade och hade det allmänt slappt men roligt. (torre kunde aldrig sluta skratta, jenny halvsov igenom sig hela kvällen, erik fattade ingenting, jag blev hackad av torre osv) puss!


2008-05-17 @ 13:02:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


YOUR PAST WILL ALWAYS HUNT YOU

Nattlig uppdatering. vettskrämd över en äcklig pappa långben som sitter i mitt rum. det som förvärrar saken en aning är att jag inte vet vart den är över huvud taget och kan inte sluta tänka på att den väntar på att jag ska somna och sen åka ner i min mun när jag sover.
så nu vet vi alla att jag inte kommer kunna somna inatt i alla fall.
skriver mer imorgon (om äckel-saken inte har dödat mig under natten då vill säga, puss)
2008-05-17 @ 02:17:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


FEAR IS THE HEART OF LOVE

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera och jag vet att jag är seg med bilderna på kläderna. men jag orkar inte göra det nu, har inte tid och blogg.se dampar sönder.

men jag tänkte bara lägga in en liten video från youtube på daniel från idol. är det någon som vet vad som hände med honom? hört att han har varit på turné, men vet ingenting om någon skiva. vet ni något? vill höra mer från honom!

2008-05-15 @ 20:21:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT'S HARD TO SAY IT, IT'S TIME TO SAY IT. GOOD BYE

Tänkte bara fråga er en sak. vad är grejen med att jason mraz har gjort en cover på sin egna låt?

image201
2008-05-13 @ 15:05:51 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


BARA EN LITEN UPPDATERING

Nu är jag klar med julias design. http://peaceofcake.blogg.se/
2008-05-11 @ 21:21:16 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


SO TOGETHER, BUT SO BROKEN UP INSIDE.

Min helg har varit jätte mysig. i fredags gick jag hem till julia efter att jag fick snålskjuts hem av torre. där var också sofia, vi solade och myste. senare på kvällen var vi hos lisa, gjorde inte så mycket men det var roligt i alla fall. och igår var jag hemma, fixade lite med julias blogg, solade och sen gick jag hem till julia och fortsatte solningen där (med kokos olja på hela kroppen, rätt nice faktiskt) senare på kvällen bar det av hem till lisa igen där tjejerna var! så mysigt med madrasser, massa täcken, mys och hookah, haha! när alla hade gått/åkt hem låg jag och lisa ute under täcken och kollade på stjärnorna och snackade till 3. sen var det dags att städa och vid 3.30 åt vi spagetti & köttfärssås. haha! tack för en skön helg.

och idag fyller ingen mindre än lilla sandra år. grattis på födelsedagen bebben!

image200
2008-05-11 @ 18:07:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


CITY OF BLINDING LIGHTS

det drar ner mig, ända ner till botten.
även om jag inte visar det.

dagen har varit bra för jag har tränat. helt slut. orkar inte skriva. måste sova. måste göra klart teknik. åt helvete med teknik. hejdå.
2008-05-08 @ 22:16:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


LONDON PART ONE

Så var jag hemma igen efter en härlig weekend resa. efter en flygresa över till heathrow flygplats (stop inne på flygplatsen hemma för att köpa hem två burkar salt pastiller) och efter drygt en timma på tunnelbanan var vi framme vid vårat hotell vi skulle bo på den första natten. helt okej, men det går verkligen inte att jämföra med det vi bodde på sen. mer får ni se på bilderna och avgöra själva, men jag kan säga att jag och anton bodde som royalties i vårat rum. klockan var runt två när vi var tillbaka i london och påbörjade våran shoppingdag med ett stop på en pub. älskar de engelska pubarna! små, mörka, och de söta stammis-gubbarna är alltid ett plus. oxford street, små gator, selfridges topshop på oxford street, ja det var många ställen.
nästa dag började vi dagen med att åka tillbaka till london och checka in på the may fair där vi skulle spendera våra sista nätter. sedan var det tillbaka ut på londons gator och den dagen åkte jag och pappa the london eye också. synd bara där att det var lite monligt, men det var varmt i alla fall! det var perfekt väder varje dag, bara lite små dugg som varade 5 minuter den första dagen.
dag tre spenderades som de andra dagarna ute för shopping, stop på pubar osv. senare på kvällen åkte vi taxi (ni vet de svarta, gamla söta som man ser i filmer) för att gå på musikalen Mamma Mia. så bra, rekomenderar den verkligen till er som ska dit!
och fjärde och tyvärr sista dagen spenderades också ute tills vi skulle lämna hotellet och åka tillbaka till heathrow flygplats. eftersom det var tekniskt fel på planet som skulle ta oss hem till landvetter från köpenhamn, var vi inte hemma vid 00.
min helg har varit helt underbar, älskar london! skulle LÄTT kunna tänka mig att flytta dit. tänk er; en lägenhet i london och ett jobb inom mode. behöver väl inte säga så mycket mer.

image181 image182
1. det första hotellet
2. the tower of london (efter denna bilden dog min kamera)

image183 image184
3. mitt och antons rum, underbart! (inte hela rummet)
4.
en del av badrummet och anton

image185 image186
5. skönaste sängarna!! (ja, de var skönare än lisas)
6. den var ju inte helt fel. brittisk indiepop/rock hela tiden!

image187 image188
7. efter 2 timmar var vi ute ur topshop. i'd reach heaven!
8.
oxford circus station

image189 image190
9. en av alla engelska pubar
10.
cupcakes i alla färger, så sött!

image191 image192
11. jag och anton på en italiensk resturang, lite små-skeva.
12.
nöjda...?

image193 image195
13. utsikt från the london eye. parlamentet & big ben
14.
gatuskylt

image196 image197
15. inte högst upp, men nästan. 135 m över marken på toppen.
16.
the london eye

image198 image199
17-18. bilderna säger sig självt. grymma designers, snygga kollektioner men oj vilka priser. tänk om man hade pengar till en klänning från luella.. dream on emma!

här var ett antal utvalda bilder från resan, hoppas det inte var allt för tråkigt. bilder på köp kommer senare. (part two smart-heads) nu måste jag fortsätta med tekniken, puss på er!

aldrig fel med kommentarer. ös på bara!
2008-05-07 @ 19:49:05 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


THE ENDS NOT NEAR, IT'S HERE.

Nu har jag sett det allra sista avsnittet av oc. nu är det slut, over, finito. och ska jag vara ärlig så grät jag. antar att det var för att det var det sista, för att jag aldrig mer kommer kunna sitta och titta på det. aldrig mer få skratta åt seth cohen, aldrig mer få gråta i soffan när marissa dör. haha, shit. jag är verkligen patetisk. men jag är helt besatt av den serien. vet inget som har varit så bra som oc. ni får ursäkta, men jag älskar det verkligen.
  så jag får väl nöja mig med de säsongerna som har varit.

och imorgon gäller det. imorgon åker jag! klockan halv åtta går flighten, vilket betyder att jag kommer få en hel dag i london imorgon också. :) sen kommer jag hem vid 22 på tisdag kväll. så..om jag inte uppdaterar något idag så blir detta det sista inlägget tills jag kommer hem igen.

så snälla, kommentera ställen/adresser i london som jag borde gå till!
2008-05-02 @ 12:17:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLA MEJL OCH KODER

När jag ligger i min säng och tittar på oc och är som mest inne i det så ringer min telefon. till svar får jag tre små vänners fulla, glada skrik(EMMA HEEEJ EMMA HAHAHEEEJ!!) i örat. rätt roligt faktiskt, underhållande på rätt hög nivå. dock rätt mycket att de mest pratade med varandra. eller ja, pratade och pratade. skrek och jag vet inte vad de höll på med. min torsdags underhållning i alla fall! (jag kommer komma ihåg allt ni sa så försök inte med några ursäkter imorgon)
fast det blev mindre trevligt mot slutet. behöver inte gå in på detaljer, men i alla fall! nu sitter jag här och lyssnar på lars, vilket jag har gjort i princip hela kvällen. låtarna tar aldrig slut, fast det är ju inte så konstigt eftersom jag har typ..alla albumen eller något. men; nog om detta. ha en bra kväll! pöss på er.

image179
bild från valborg, jag och lisa!
2008-05-02 @ 00:58:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


YOU NEVER KNOW WHAT YOU GOT UNTIL IT'S GONE.

God kväll alla. Gårdagen var..händelserik men jag hade roligt. skämde ut oss en aning, men det är väl så det ska vara. jag och filippa satt ute och väntade på bussen hem till henne till 4 imorse. men vi roade oss även om det var kallt och det innebar läskiga bilar och vilse tanter i centrum. vi kom hem till filippa i skogen vid 5 tiden och sen sov vi fram till tre idag. hade inte kajsa ringt och väckt oss (tack för att du gjorde det kajsa! (: ) så hade vi nog aldrig vaknat.

så idag är jag så där jätte fräsch och helt slut. men jag hade en bra kväll/natt i alla fall. tack tjejer!
2008-05-01 @ 20:14:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0