I'm good without you.


De lyckas alltid.
2008-06-30 @ 21:57:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag fick testat din moral.

Jag ställer mig frågan hela tiden, hur det kommer sig att sommarlovet hittils inte har varit som mina förväntningar? Det känns som att jag inte gör någonting och att jag bara slösar tid på att göra... ingenting.
2008-06-30 @ 21:48:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sanning är det enda som en människa till slut orkar bära.

Angående rubriken ovanför - det är det enda rätta.

Idag var jag nere på vårdcentralen. Julia följde med mig för att vara stöd (haha). Jag skrapade upp min hand och nu är jag helt handikappad. Höger handen. = Bad. Var nog rätt nära på att svimma där ett tag för det gjorde så jävla ont när hon höll på och skulle göra rent. Det blev nog inte helt rent men lite bättre i alla fall. När jag kom hem däckade jag direkt och sov nu till halv två. Mindre bra men jag behövde det. Nu blir det lite prison break för min del. Puss.

2008-06-30 @ 13:45:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Världens bästa Martin.

" Kära klass 9D

Era odågor.
Tyvärr kan jag inte vara hos er denna minnesvärda och högtidliga stund när ni likt små veka, tunna, rädda sparvar avslutar era minnesvärda år på Önneröd.
Ni är klassen jag aldrig glömmer. Klassen som jag har besegrat i allt, sista paret ut, ett två tre rött ljus, allsång på femman och många andra tävlingsinriktade och lärorika moment.

Ni är klassen som jag alltid har haft och har stor tilltro till. Rutten fisk, vitlök, tidningsartiklar m m.
En god lärare har naturligtvis inga favoriter………..men det skiter jag i. Ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta om än mikroskopisk.

Men så var det, det här med löften. Lova aldrig något som ni kan komma att få ångra. Låt min ande få vila över Er. Jag önskar er allt gott och hälsa era föräldrar som alltid varit så samarbetsvilliga och förstående.

Stor kram Martin "

2008-06-28 @ 18:08:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


What hurts the most was being so close.

Idag var det upp tidigt för att åka till Hälsans Hus med Julia och Johanna. Boby pump kl.10 stod på schemat för oss idag. Eftersom jag tränade i förrgår och inte har tränat på...hur länge som helst så har jag träningsvärk x2 nu. Men det känns ändå bra!

Lördag...Vet inte vad vi ska göra men jag gör typ vad som helst ikväll bara det inte är att sitta hemma. Puss!
2008-06-28 @ 13:51:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Like a lightning it all changed.

Jag. är. så. jävla. arg. !!!!!!!!!!!!

Sen saknar jag Filippa och Sofia också. Väldigt mycket.

Bild från 12 januari en chill-kväll hos torre. så söt!
2008-06-27 @ 19:09:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


It's a good thing tears never show in the pouring rain.

Jag kom in på Hulebäck! Samhäll tvär nästa för mig nu då! Ska jag vara ärlig så har jag inte oroat mig över att jag inte skulle komma in, för om jag nu inte hade gjort det så hade jag ändå kommit in på andra linjer som är ok!

Idag har jag också varit inne i stan med Johanna och Kajsa. Köpte en vanlig oversize t-shirt och ett bh- och trossett! Kändes härligt! Och ikväll blir det väl att träffa tjejerna, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert roligt :)
2008-06-27 @ 15:07:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


But things will never change, so I don't look back. Still I'm dying with every step I take, but I don't look back.

Snart ska jag åka med Julia in till stan. Rea. Härligt! Och på tal om ingenting så har min mamma köpt ett 10-kort på hälsans hus till mig. Nu jävlar!

Alphabeat - Fascination.

Ps. Jag älskar hennes röst!
2008-06-25 @ 10:00:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag satt där med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat.

Idag när jag gick ut var det blåsigt. Blåsigt men...det var något annat också. Ja, kan ni tänka er? Självaste solen var det. Ja, jag vet. Jag blev förvånad jag också. Men bättre det än regn. Bättre sent än aldrig, eller vad säger man?
2008-06-24 @ 18:47:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ensam är stark. Vilket jävla skitsnack.2008-06-24 @ 13:06:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klökdsfhdgklwuw!

Vad vill du ha ut från mig? Eller rättare sagt, vad VILLE du ha?
Fattar det inte. Fattar inte dig. Fattar inte detta.
Jag skiter i detta nu. Okej? Jag orkar inte ta det mer.
Eller var det onödigt att jag ens reagerade? Åh.
Klökdsfhdgklwuw bara.
2008-06-23 @ 20:01:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hela världens hunger samlad i mig.

Jag har varit inne i stan idag tillsammans med Julia och Johanna. Det var mysigt, längesen jag umgicks med Johanna på det "sättet" nu. Tycker bara det är roligt! Sen åkte vi hem och efter att jag och Julia stannade här och åt lite glass så gick vi hem till henne. Mös mest med Elwira och Majken. Och kollade på tv och åt kiwi.

På tal om ingenting så låg jag och kollade på The notebook med mig själv i lördags kväll. Jag gråter lika mycket varje gång, trots att jag har kollat på den si sådär...278990 gånger. En av de finaste filmerna som någonsin gjorts. Och jag älskar den verkligen!
2008-06-23 @ 17:29:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

Det finns fördelar med regniga söndagar. Som denna. Idag har jag spenderat min dag till mestadels bakom min bok uppkuren i min säng, med Markus Krunegård, Kristian Anttila och Salem Al Fakir i bakgrunden och ätit jordgubbar med glass. Det finns fördelar med regniga söndagar.
2008-06-22 @ 20:57:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


We don't have the luxury of time.

Jag vet inte om det bara är jag, men känns inte livet lite...onödigt? Jag menar inte att jag sitter och säger att jag är självmordsbenägen eller dylikt utan att livet känns så...uträknat. Att jag ska ta stundenten, ta ett sabatsår, jobba lite, flytta hemifrån, träffa en bra kille, skaffa barn och gå i pension med 10 barnbarn och ett liv baserat av jobb i fickan. Jag tycker det känns så tråkigt. Jag är faktiskt rätt less på att det ska vara så. Jag vill göra det som jag vill och tycker om. Jag vill få ut det som jag vill få ut av mitt liv men ändå ta det som det kommer. "Simma mot strömmen" liksom.

Och om vi ändå ska bli djupa så kan jag ju gå in på en annan sak. Hur vi lever idag. Vårat sjuka samhälle. Hoten mot vår jord och miljö ökar hela tiden och vi vet om det. Men ändå är det artiklar om vad Paris Hilton hade på sig för tröja på senaste galan som intresserar oss. Istället för att leva våra egna liv följer vi trogna kändisars liv. Deras utveckling och deras liv.
Jag ska inte säga att jag inte pratar för mig själv, för det gör jag ju också. Det är bara så vi fungerar, tyvärr. Sen bryr jag mig mer om miljön än om kändisar osv men ändå. Överlag liksom. Det är sjukt, men sant. Tyvärr.

En annan sak som växer sjukt mycket är vårt intresse till kläder och mode. Det har blivit så mycket större nu på senaste tiden, men samtidigt bär det med sig dåliga saker också. Att vi konsumerar mer. Det blir en ond cirkel och jag vet inte om det är alla som tänker på det. Jag tror att det är rätt många som kanske har den tanken av allt detta lite i bakhuvudet, men att man ändå försöker fly problemet istället för att ta tag i det. Men det är så vi fungerar. Vi går och väntar på att andra ska ta tag i saker för oss. Så att vi slipper göra slitgöran sjävla. Istället går vi runt med ett leende på läpparna och låtsas som ingenting.

Jag kommer ihåg hur jag läste för något väldigt längesen att "detta är som en väckarklocka till att folk ska börja reagera och förså vad som händer med vår jord". Men ska jag vara ärlig så fungerar inte klockan. Den är sönder och vi går fortfarande och väntar på att någon annan ska laga den åt oss. Så länge fortsätter vi leva våra Svensson-liv som vanligt. Som om ingenting hade hänt.
2008-06-22 @ 19:33:31 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ingenting är vad man tror.

Är det möjligtvis någon som vet varför det ser konstigt ut i min meny? När man klickar på ett inlägg ser den rätt ut, men på startsidan är det en helt annan stil, färg och större med punkter framför. Någon som vet hur man ändrar så att det blir rätt? I stilmallen är det rätt men det vill inte ändras.. Hjälp mig!
2008-06-22 @ 17:28:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart kanske jag också kommer se något bra i det här

Jag har ändrat designen igen. Men jag har bestämt mig nu - så här ska den se ut!
Jag trivs verkligen mycket bättre med detta, rent och inte massa kludd.
Vanlig men bra!

Förresten så fyller Maria år idag, grattis vännen!
2008-06-22 @ 15:24:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Box 21.

"De hade talat om den så många gånger. (...) Och de hade ofta hamnat där, vid sanningen, hade talat om hur det någonstans är förbannat enkelt,
det finns sanning och så finns det lögn, och sanning är det enda människan till slut orkar bära.
Allt annat, bullshit.
En lögn föder en ny lögn, föder en ny lögn och till slut är du så inihelvete intrasslad att du inte känner igen sanningen ens när det är det enda du har."

Box 21 av Anders Roslund och Börge Hellström - läs den.
2008-06-21 @ 21:53:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu kan ni kalla mig the sundace kid.

Jag är rädd för sanningen. Jag är rädd för hur jag har förändrats som person den senaste tiden. Hur du har fått mig att bli en helt annan person. En person som jag fruktar och som jag inte vill vara. Det är läskigt hur en människa kan förändras, på så kort tid. Jag önskar att jag inte hade låtit detta hända. Överhuvudtaget. Någonstans.
Jag vill få detta ur mig nu, få tillbaka mig själv. Jag vill kunna vara mig själv och inte denna person som jag har blivit.

Jag vet att detta inte är Jag och jag måste be om ursäkt till mina nära som får stå ut med mig. Jag kan tyvärr inte dela med mig om varför,när eller hur men jag kan säga förlåt. Så förlåt för att jag har låtit detta gå ut över er. Vissa av er kanske inte har tänkt på att jag inte är Jag just nu. Ni kanske inte har tänkt på det alls och bara blir förvånade när jag skriver detta. Men det är sanningen i alla fall. Att jag inte är Emma och jag vet inte riktigt hur jag ska komma ur detta. Helst av allt skulle jag bara vilja dra ner en dragkedja och kliva ur denna kostym och mask som har skapat en annan mig och vara tillbaka till mig själv igen.
Helst av allt skulle jag bara vilja att detta inte hade gått så långt.


Jag vet inte om jag bara gör det ännu mer komplicerat av att skriva detta inlägg men jag kände att jag behövde göra något. För jag vill inte berätta för er vad det handlar om. Jag är inte säker, modig eller stark nog att dela med mig och blotta mig själv för er. Tyvärr. För jag litar på er och jag vet att ni bara vill mig väl. Jag vet att jag har ett flertal axlar att gråta ut mot, men jag är inte kapabel att blotta mig. Inte helt. Detta är så långt jag kan gå just nu.

Och jag kan nog inte undgå att ni kommer ställa frågor. Men jag kommer inte berätta. Men jag vill att ni ska veta, att även om jag visar det så jävla dåligt just nu, så finns det inga bättre än er. Ni, min familj och mina kompisar. Jag skäms för hur jag är just nu och jag har dåligt samvete för att jag kanske drar ner er också. Förlåt för att jag är som jag är. Förlåt för att jag inte delar min tid med er.

Speciellt för att jag kanske inte är med er så mycket som jag vill och borde. Men jag kan inte låtsas vara glad om jag inte är det. Jag kan inte fejka. Jag klarar inte av personer som gör det och jag förstår inte hur man är kapabel till att göra det heller. Hur man kan låta sånt tära på en så mycket psykiskt och fysiskt. Men tillbaka till ämnet... Jag vet att jag är tråkig, tyst och att jag har lätt för att bli irriterad. Och jag förstår om ni inte står ut med mig, för jag har väldigt svårt att stå ut med den personen som jag är just nu själv också. Men jag kan inte säga så mycket mer än Förlåt, vilket jag har gjort nu.

För jag ber så hemskt, innerligt mycket om ursäkt till er alla.
2008-06-21 @ 21:03:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommar.

Egentligen har jag inte så mycket att säga om min midsommar. Det började bra när vi var hemma hos Jenny och käkade, dansade och hade det allmänt kul. Men resten av kvällen är inte ens värd att nämnas. Sen åkte jag, Julia och Kajsa hem till Kajsa och efter att Julia hade åkt hem fortsatte jag och Kajsa att sitta uppe och snackade. Helt plötsligt var klockan halv sju, det var ljust ute och vi var inte ens trötta. Men vi bestämde oss för att det kanske var bäst att sova lite och vid 12 gick vi upp igen. Jag är lite små seg idag men det gör inte så mycket. Jag hade en bra natt i alla fall, tack Kajsa! Puss!
2008-06-21 @ 15:24:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Give them hell!

Min dag har gått väldigt långsamt. Och då menar jag verkligen långsamt. Jag har inte gjort så mycket nytta egentligen. Mest suttit här, städat och läst. Ja, det är nog det jag har gjort i stort sätt. Mindre intressant dag.

Och min kväll blev väl kanske inte som jag hade velat...Men jag har kollat klart på Prison Break. Alltid något antar jag.


Och sen är han ju helt okej snygg också, den där Wentworth.
2008-06-19 @ 20:47:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


When you try your best but you don't succeed.

MAH jag kan inte bestämma mig. Jag har nu bytt header IGEN. Herregud vad jag trött jag är på mig själv och min dagliga beslutsångest. Kan man gå till någon för sånt?

Hjälp mig, vilken av dessa ska jag ha?

1yr
2
3ff
2008-06-19 @ 13:19:58 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


I'm fading like a flower.

Okej jag har ändrat IGEN i bloggen. Jag kan verkligen inte hålla mig till en header, jag tröttnar så himla fort! Men det gör inte så mycket för mig egentligen för jag tycker bara det är roligt med ändringar.
Lite annorlunda men lite roligare med Batgirl tycker jag. Vad tycker ni? (Ni som nu läser min blogg, haha)

Annars har jag inte så mycket att berätta. Ännu en dag har gått och idag var jag inne lite med tjejerna i stan och träffade Alma, var hemma med Julia och kollade Prison Break och åt pannkakor och åkte tillbaka till stan för att sen åka hem direkt. (Fotboll och jag går verkligen ihop och kommer nog aldrig göra) Nu ska jag lägga mig ner (jag sitter i sängen och skriver) och läsa Box 21. Jag började läsa i den i gårkväll och jag har läst över 100 sidor...
Jag älskar helt enkelt att läsa, I can't deny it! Puss!
2008-06-19 @ 01:28:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag duschar men samvetet det sitter kvar.

Jag vet inte. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag vill göra. Jag vet inte vad jag tänker eller vad jag tänker göra. Korv.
2008-06-18 @ 22:56:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chockad, chockad och återigen chockad!

HERRE HERRE HERRE!!!!! STÄMMER DET? TÄNK OM? WAAAAAH BLIR HELT MAD!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2008-06-18 @ 12:19:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Stumble trough the mess that I have made.Det var väl typ det jag ville säga. Godnatt!
2008-06-18 @ 00:46:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


There's no way to fight your feelings.

Nu har jag ändrat lite i bloggen. Kände att det rosa, söta och sommar-glada inte riktigt passade in på mig just nu. Tyvärr, för jag tyckte det var fint. Men detta är mer jag just nu. Med svart och vitt. De färgerna som passar in bäst på mig tror jag.
Jaja, nog om detta nu.

Ännu en dag har nu passerat på mitt sommarlov och det känns verkligen inte som att det var en vecka sen vi slutade skolan. Jag vet inte men detta känns inte som ett sommarlov. Det känns som att jag är hemma och sjuk. Jag går runt och är sådär uttråkad hela tiden, som att jag redan har gjort allt som jag kan göra. Det finns ingenting bra på tvn, ingenting roligt med att sitta vid datorn (även om det är där jag hamnar hela tiden) och jag orkar inte gå utanför huset. Jag vill vara social och vara med mina kompisar men jag orkar ärligt talat inte. Någon annan som upplever lovet så här?
Men det är nog bara jag. Jag är väl inte i mitt bästa tillstånd just nu. PUSS
2008-06-17 @ 20:51:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Everything is not lost.

Igår var jag som sagt med Kamilla. Jag tog bussen hem till henne och vi hade det jätte mysigt. Vi snackade mycket (som vanligt) men det är ingenting jag klagar över, tvärtom! Jag älskar att sitta på Kamillas rum och snacka. Det behövdes.
Sen åt vi bulle med Viktor och efter ett tag åkte vi hem till mig. Vi gjorde typ ingenting här, förutom att Kamilla kollade igenom ALLA mina bilder från Klassen-mappen på min dator. Och tro mig, det är mycket bilder där.
Efter det gick vi ner till ica och bestämde oss för att köpa glass. Gick och satte oss på en bänk och åt direkt ur burken. Det är godast så. Gick och träffade Sadde ute i knotten ett tag, vilket var längesen och sen åkte Kamilla hem. Tack för en mysig dag bebben!

Och idag då? Ingen aning om vad jag ska göra. Vaknade för typ 45 minuter sen så jag är väl inte riktigt med än. Puss!
2008-06-17 @ 13:47:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


En bulle senare blir det nog bra, ska du se.

Just nu sitter jag hos Kamilla. Hon är och hämtar världens sötaste lillebror. Och innan de ska hem igen ska de gå och köpa bullar. Tycker jag låter bra! Livet leker ändå.. PUSS
2008-06-16 @ 15:35:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


So stamped on.

Snart ska jag till kamilla och då är jag så här glad!
hej hej!
2008-06-16 @ 12:13:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Your presence still lingers here and it wont leave me alone.

Jag vet inte ritkigt vad jag vill få ut av detta inlägg. Antagligen ingenting. För jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag vet bara att jag har en gnagande känsla inom mig hela tiden, som jagar mig. Som är som en skugga även när det är mörkt.
Äh jag är inte bra på att skriva. Jag är inte bra på metaforer. Jag är inte bra på att skriva saker som får andra att fatta osv osv. Det är nog lika bra att jag går och lägger mig. För imorgon ska jag vara med Kamilla. DET är något som jag ser fram emot väldigt mycket. Godnatt.
2008-06-16 @ 00:37:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finns det något som jag för en gångs skull kan göra rätt?

Vad gör man när man är tom på ord? Tom på tårar. Tom på ilska. Tom på känslor. För det måste väl vara något fel när jag inte känner några känslor över huvud taget? Min hjärna är som gröt. Allt jag egentligen har att skriva är något i stil som; aslkfjsldfju. Det var allt från mig. Puss eller något.
2008-06-15 @ 16:45:01 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


So close to giving in.

Jag behöver prata med dig kamilla. nu. idag.
2008-06-15 @ 12:31:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


MY HEAD ACHE WHEN I THINK OF ALL THE THINGS I SHOULDN'T HAVE DONE, BUT LIFE IS FOR LIVING AND I DON'T WANNA LIVE IT ALONE.

df Snart ska jag åka till Filippa! Detta är sista dagen jag kan träffa henne, för på måndag åker hon på språkresa och kommer vara borta i tre veckor. Bajs, jag hatar verkligen när Filippa reser bort. Hon ska alltid vara borta så länge! Nu ska jag fortsätta klä på mig, pöss!
2008-06-14 @ 11:57:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I WANT YOU TO BE MY ENTOURAGE BABY

Idag har jag inte gjort någonting. Knappt rört mig. Inte varit utanför mitt hus över huvud taget. Jag tycker inte om dagar som denna. Jag visste inte ens att det var fredag, fast så ska det i å för sig vara på sommarlovet. Tidskollen på 0 hela tiden.
Fast mina kompisar är ute. Och ränner och har antagligen rätt roligt. Jag är inte med dem för att jag inte orkade och för att jag har sån grov träningsvärk så jag kan knappt gå (mes som jag är) Ångar lite att jag inte hängde med dem nu, men... Det kommer väl fler dagar!
Nu ska jag nog kolla lite prison break och sen sova. Puss
2008-06-14 @ 00:05:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


WHAT BECAME OF FOREVER?

Är det någon mer än jag som inte har fattat att det är sommarlov och att det aldrig mer blir tillbaka till klassen igen?

PS. jag har träningsvärk i mina vader sen i förrgår. för mycket dansande. för höga skor. tycker synd om mig själv, för jag kan knappt gå. men det gör ingenting för det var värt det!

lkjf
tjejer, tillsammans är vi oslagbara! tack för att ni finns, ni gör min vardag sjukt rolig!
2008-06-13 @ 16:19:08 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


ETT STORT TACK TILL MINA FINA VÄNNER

Jag vet inte vad jag ska börja med egentligen. min dag igår var...helt go men samtidigt mycket tårfylld. det började med att jag, sofia och robert gick till skolan (sista gången någonsin) och möttes av våra klasskompisar. vid tio kom alla och det började på riktigt. vi var ju helt klart bäst! vi sjöng tina turner - you're simply the best till martin (för att han alltid sjunger den fast I'm simply the best) och det verkade som att alla blev väldigt rörda. vi ägde helt enkelt och det var mycket känslor med när vi sjöng (skrek, gapade, you name it) efter det gick vi ner till enheten, fick ett rörande tal från martin som katta läste för oss och den omtalade bilden på martin med affro. jag, sara och filippa skratt-grät typ hela tiden.
betygen blev utdelade, vi sa hejdå till lärarna och grät rätt mycket till.

efter ett tag så gick jag och jenny hem till mig och åt tårta. lite senare åkte vi hem till jenny och dit kom även filippa, lisa, sofia och alle. vi fixade oss och vid sex åkte vi ner till skolan. där blev det en hel del kort på oss alla och sedan åkte vi till albatross gk där vi skulle ha den hemliga festen.

vi åt, hade en meningslös tävling och dansade. dansade hela kvällen gjorde vi. och sprang ner på golfbanan för jenny vill e " jätte bada *underläppen och hundögon* ". lite senare under kvällen badade prim i dammen. kvällen var helt galen och jag hade så roligt hela kvällen! tack för en kväll som jag sent glömmer och för att alla var så goa!

och klassen, jag glömmer er aldrig! jag har dragit detta rätt mycket nu kanske, men jag tycker om er så grovt mycket! tack för att ni gjorde högstadiet lite bättre! jag kommer sakna er dunder mycket! (L)


hela klassen förutom rasmus (för han vill aldrig vara med på kort, men vi tycker om dig ändå!)
P.S rasmus om du läser detta, så fick jag dig på andra kort!

2008-06-12 @ 21:11:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


UNTIL KINGDOM COME

okej, ikväll har jag kommit fram att jag och rasmus suger på matte.
jag är löjligt kass. och han med. fast jag är nog värre.
2008-06-10 @ 22:31:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG HÅLLER ER KÄRT

Hur ska jag kunna förklara känslan som jag har inom mig? imorgon är sista dagen med klassen. oss. vi. 9d. jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer gå till skolan och mötas av allas ansikten och ha det helt stört hela tiden.
aldrig mer gå den långa, hemska, raksträckan till skolan.
aldrig mer få snål-skjuts till och från skolan av mina små kill-kompisar.
aldrig mer vara på den skolan som vi tillsammans hatar men som jag
samtidigt är så jävla trygg i.
aldrig mer sitta i bamba med tjejerna och vara helt cp, kasta mat, skrika, skratta och allt vi gjort.
det är så svårt för mig att inse att det är verkligen slut imorgon, for real. jag kommer aldrig mer vara omringad av de människor som jag är som mest trygg med, och som har blivit en så stor del av mitt liv. tänk vad mycket vi har gått igenom på fyra år, och hur sjukt fort det har gått.

men jag är så innerligt glad att jag har fått träffa er och att vi blev den goa klass som vi blev. jag kan verkligen inte förstå att det är slut här. nu. imorgon. men samtidigt så ska det bli..jag vet inte, jag kan inte säga skönt men..bra tror jag. för jag tror faktiskt inte att ett år till hade funkat. det är liksom som bäst nu och man ska alltid avsluta saker när det går som bäst. skolan i sig har jag ingenting emot att lämna, men er. det är helt sjukt..

det finns nog ingen som kommer förstå det vi har. det är ingen som kommer förstå den tryggheten som jag har med min klass, förutom ni. jag älskar verkligen er alla, hela tjocka högen! och alltså.. äh fan det blir bara massa svammel. ingenting blir rätt. men en sak är säker. jag kommer sakna er så sjukt mycket. jag kommer aldrig glömma er, aldrig. jag kommer alltid hålla våra minnen kära, alltid komma ihåg hur ni är. tack för..allt. alla år, alla stunder, alla skratt, allting! egentligen vill jag bara krama om er och aldrig släppa taget, men verkligheten kommer ikapp.

wyuio
bild från sjuan eller åttan, inte alla men en del!
2008-06-10 @ 20:30:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I MISS YOUR TOUCH

wedrf

Var på vrångö en stund (observera en stund, vi åkte tillbaka med elva färjan..) med klassen och 9c. det blåste och var inte så jätte bra väder, men jag hade rätt som alltid för det blev bättre sen men nej nej! lyssna inte på mig, för all del! men vi gick i alla fall till måsens livs och tänkte tillbaka på i sjuan när vi var där sist tillsammans.
efter det så åkte filippa och lisa med mig hem en stund och det enda vi gjorde var att sova. ur mysigt!

så ja, that's it antar jag..imorgon är sista dagen tillsammans och jag kan nog inte riktigt förstå att det är så på riktigt. känns konstigt att det är imorgon och inte om någon månad.. aja, mer om detta imorgon. ska fixa mig lite nu, PUSS
2008-06-10 @ 18:11:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


TA MIG TILL EN ANNAN VÄRLD

Åh just det!! igår morse när jag och jenny låg och kollade på barntv och åt frukost i hennes säng så kommer detta upp. A TILL Ö. ni vet det programet med hedvig som har en uppgla, helge, som bor på hennes tak och när hon uppfattar något ord fel så växer hennes näsa? herregud, jag trodde aldrig att jag skulle få se det igen och det är rätt roligt ändå att de fortfarande visar det (det är trots allt väldigt, väldigt gammalt) sån tönt är jag! haha.
nu blir det vidare till ica för att köpa fika med jenny till imorgon! pusss


2008-06-09 @ 20:15:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU'RE MAKING ME EXPLODE


isn't love supposed to be a lovely thing?
2008-06-09 @ 19:00:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FYRA AV FEM TOASTERS

Det var ett väldigt tag sen jag skrev nu, men min blogg har flyttats så det har inte funkat att logga in. men men. jag har nog en del att ta igen här märker jag. det har gått ungefär en vecka nu och vi hade "lång helg" (lediga fredag =torsdag kväll, fre och lör+ sön) så här såg det ut:

torsdag:
bad i sjön var planerat men det blev inte riktigt så. det slutade med att jag och lisa låg på min altan, åt glass, skrattade och solade. på kvällen var jag helt slut och var bara hemma. blev lite prison break och en hel del läsandes för min del.
fredag: jag och filippa åkte upp till jenny lite senare på dagen för att först äta pizza, sen bada bada bada! 26 grader i poolen så vi kunde ju inte direkt klaga! (dock var jenny och filippa värre badkrukor än mig och jenny var i sist.)
lördag: först stan med mamma, då jag köpte en free bra och hittade skor. sen var det hem, byta om och ta bussen in till stan för att träffa jenny och filippa. vi var på the tempel pub några timmar, åt god mat och drack gott! efter en upplevelse på en sån-toalett-som-är-med-i-reklam-när-det-är-en-kille-som-tränger-sig-på-en-annan-och-frågar-om-det var-den-andra-som- fes-om-ni-vet? då vi alla tre trängdes där inne samtidigt och folk måste tyckt vi var helt störda, gick vi och satte oss i parken och mös. vi åkte sen hem, tog ett stop i centrum (jenny skulle äta korv med räksallad fast det blev en annan) och sen åkte jag och jenny hem till jenny. sov även där. tack för en urmysig kväll tjejer!
söndag: jag åkte in till stan tillsammans med julia och fick köpt mina skor till avslutningen och ett par andra, sånna plast1 haha hur roliga som helst och sköna. på kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt.

pjuh, det blev rätt mycket där. och just det. idag var det sista dagen på önnerödskolan. någonsin. det var sista gången vi satt i bamba och flippade, skrek och var omogna. det var sista gången vi städade våra skåp, sista gången jag ens är där (om man inte räknar med skolavslutningen när vi är där någon timma). så sorgligt ändå, men samtidigt skönt. skönt att få sommarlov, skönt att börja på ny skola och börja om på nytt.
fast fan vad jag kommer sakna klassen. shit, så mycket som jag har babblat om mig och min kära klass här i bloggen. men nu ska jag inte bli FÖR nostalgisk (fast jag tror inte det går att bli mer, jag har suttit och kollat i min portfolie pärm, kollat på massa bilder från alla år på skolan osv osv) och ska inte tråka ut er för mycket. PUSS

lkjdfks sdfsg
1. jag och jenny på the tempel pub. 2. crazy i parken

sdghh wsdf
3. mina nya skor till hemliga festen! 10,5 cm höga och jag som inte ville vara längre än killarna... 4. PLAST skor från raglady. hel-goa'
2008-06-09 @ 17:18:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RUNNING THE BULLS EYE

har jag berättat hur äckligt jävla bränd jag är? helt varm så jag DÖR.

dagens: jonas och torre "skulle bara låna" en rod båt vid sjön och när de åker ut så var årorna fastkedjade så de kunde inte ro. då tar jonas kedjan som båten satt fast i mot klippan och säger:
"ni får ta den här!" till mig och jenny som sitter några meter ifrån dem på klippan och när han ska kasta den tar han i så att den skulle nå oss och man ser det verkligen på honom. nådde den oss? haha knappast, den föll i vattnet för det visade sig att den var typ en meter lång. asgarv från min och jennys sida i alla fall. 
(antagligen bara ni från klassen som fattar det roliga, eller så är det ingen som gör det för att inte var där, men det var så roligt när han sa det och sen åker den ner precis nedanför båten. jag hade roligt i alla fall! haha)

nu ska jag försöka sova, wish me luck...jag behöver inte ens röra något för det gör ont på hela kroppen ändå. jag hatar att vara bränd. pyss
2008-06-04 @ 22:17:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONSDAG

1. jag är bränd som ett as och har sjukt ont på kroppen. after sun skulle sitta fint men det har jag självklart inte.
2. jag har badat idag
3. idag är det exakt en vecka kvar tills vi slutar skolan.

efter att vi var i tingsrätten (som sög för att det sket sig för vissa av oss) så åkte vi ner till sjön. solade och hade det härligt! sjukt väder ute men jag ska inte klaga!
2008-06-04 @ 18:39:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'M LOST IN SPACE WITHOUT A TRACE

Oj, dålig uppdatering här ser jag. men jag har faktiskt inte orkat. tänkte dra mina dagar lite kort och fort.

lördag: var ute och solade hela dagen. dock var jag rätt dum och solade bara liggandes på rygg så jag var liksom röd på främre kroppen och...vit på den andra. den var ny men inte så rekomenderlig.
  senare på kvällen bar det av hem till sofia på tjejmiddag! galen kväll som jag tyvärr inte kommer ihåg så mycket av men roligt hade jag! kom hem och filippa och jag delade min 90 säng. varmt, trångt men mysigt!

söndag: jag och filippa vaknade, åt frukost och åkte sedan hem till filippa. låg ute och pressade lite smått, badade och hade så mys som bara vi kan. promenaden var välbehövd och väl tillbaka var det harry potter film som väntades.
jag sov även hos filippa.

måndag: gick till skolan med filippa och var där. sedan hem till jenny (skalker) där vi solade och gottade oss.

tisdag (igår): efter skolan åkte jag och filippa hem till jenny på gabbis stundent. vid sju tog vi bussen in till stan för att kolla på amanda jenssen. vi satt på gräset och lyssnade och myste. filippa köpte popcorn (stor påse) och jag kunde liksom inte motstå en sockervadd när jag var där. hur skulle jag? amanda var väldigt bra och det var en hel go kväll. tack för sällskapet filippa!

och ja, nu sitter jag här och ska gå till bussen om några minuter. idag ska klassen åka in till stan med martin för att åka till tingsrätten. vi ska kolla på och så där. ska bli intressant! sen ska vi ner till sjön direkt när vi har kommit hem för att bada på idrotten. fin sista idrotts lektion på önnerödskolan. PUSS

image249
2008-06-04 @ 07:37:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0