"DU ÄR LÄTTSTÖTT"

2008-03-29 @ 21:21:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


WANT TO LOVING ARMS, NEVER OUT OF REACH

It sucks that I can't write about it.

För övrigt så är jag fortfarande i Trysil och kommer åka hem imorgon bitti. Jag skippade skidåkningen idag för jag vet inte vad det är med mig, mår inte riktigt helt bra. Men men, det går säkert över. Jag saknar alla där hemma och ville egentligen åka hem idag men ne-e, jag fick inte som jag ville. Så i helgen vet jag inte riktigt vad jag vill göra, egentligen känner jag nog bara för att mysa med massa och ha filmkväll eller dylikt. Vi får se hur det blir!
Sköt om er/
emma

2008-03-28 @ 11:54:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I JUST WONDER, DO YOU EVER THINK OF ME?

Om typ en timma bär det av till Trysil med familjen. Är väl inte sådär jätte pepp på det, egentligen hade jag bara velat vara hemma och ta det lugnt och umgås med alla här. Men vi tre kommer nog få det roligt i alla fall! :) Det känns skönt att Anton har med sig sin dator så vi kan kolla på film på vägen upp! Men men, nu ska jag fortsätta packa det sista. Jenny vi ses på söndag!

Jag vet inte vad jag känner, jag vet inte vad jag tror.
Lost in space.

2008-03-21 @ 12:08:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT WAS SO EASY THAT NIGHT.

Jahopp, då var det onsdag igen. Ännu en vecka har gått och imorgon är det sista dagen innan påsklovet. Ska bli så skönt med lov nu, är helt skoltrött! Så nu blir det jag, Jenny och Lisen en vecka med skidåkning och annat roligt i backarna! På fredag bär det av (redan) och sen kommer jag antagligen hem på fredag om en vecka.

Och detta vaknade man då upp till i måndags. Snö, snö och snö. Efter en vår-söndag med sol och värme. Rätt otippat, eller vad säger ni?
image154

What do you want out of me?
/emma
2008-03-19 @ 16:26:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I JUST WANNA BE STARTIN' SOMETHING

Just det. Berättade jag att min ELLE är 410 sidor tjock? Nej, jag skrev inte fel. Ni såg rätt. 410 jävla sidor, en hel bibel helt enkelt!

image153
2008-03-16 @ 20:37:52 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


YOUR HEART NEVER GROWS OLD.

Just det, glömde dra dagens andra. Det var på svenska lektionen, då vi började med Jonas Gardells bok. Katta frågade oss vad vi visste vad Jonas var (komiker osv) och när hon säger att Jenny ska svara när hon har räckt upp handen säger hon.
"Eh.. bög....?"  hahahahahaha kan man bli sötare?
2008-03-13 @ 20:49:17 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


DET BUBBLAR ÖVER INOM MIG

Säger bara en sak.
Svenska med erik möller.

Ingen idé att ens förklara vad som hände för det kommer inte var någon annan än de i klassen som förstår det roliga. Så det är faktiskt bra på ett sätt att vara såhär konstig i huvudet som jag är just nu (?) för jag har skratt anfall jätte ofta nu :D

image152


2008-03-13 @ 18:59:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


WHAT HAVE I BECOME, MY SWEETEST FRIEND?

Min vecka har än så länge varit händelserik- okej det är bara onsdag kväll men ändå. Tyvärr har jag egentligen inte lust med att blogga, men jag gör det i alla fall. Så därav det tråkiga detta inlägget kommer innehålla..
I måndags var jag med jenny och hade det mycket roligt (som vanligt). Skrattade mycket, tog mycket fula kort och aa..fulade oss som bara vi kan. Och igår var jag med sär-filippa. (numera sär eftersom hon går på kryckor)vi skrattade också mycket och hade det också mycket roligt. Speciellt under middagen då vi båda fick varsitt charmerande skrattanfall. Roligt var det!

Och sen måste jag bara få tycka till om en sak. Detta handlar inte om någon speciell person, men om ni vill så får ni ta åt er. Ni gör som ni vill. (skriver jag Du så menar jag som sagt inte någon speciell person)
För jag förstår inte varför man ska tycka att det är pinsamt, eller vad fan man tycker att det är, att äta.
Alltså det är det mest naturliga vi kan göra.
Och jag vet inte om det är för att man är rädd att andra ska tycka att man är tjock, eller att man bara inte vill äta.
Men varför ska man hålla på och sluta äta? Okej att äta nyttigare, men låt det för fan inte gå så långt att ni ska sluta äta. Nej, man går inte ner i vikt på ett bra sätt genom att skippa att äta. Eller jo, du svälter dig. Tyck vad ni vill om mitt sätt att se det på, men man gör det. Det är som att sluta sova eller dricka som vi måste göra för att kunna leva. Vi måste sova för att orka. Vi måste äta och dricka för att orka.
Det finns skäl till att vi i ungdomen inte ska äta snack bar's (ni förstår vad jag menar va?) och annat som man ska ta istället för mat. (snälla, tro inte att det ersätter en måltid på ett bra sätt) Och det är för att vi inte är kapabla till det i våran ålder. Det är inte meningen att vi ska banta på det sättet. Men sen om man nu vill "trimma" på sitt yttre, fine för mig. Jag säger inte att man inte får göra det, det är ju helt upp till en själva. Men sluta inte äta och tro inte att man blir tjock av att äta mat. För det blir man inte. Inte om man äter på rätt sätt. Klart att det inte är bra att äta på mc donalds varje dag, klart att du går upp i vikt. Men att äta vanlig mat gör en inte tjock. Och egentligen, vad fan spelar vikten för roll? Vikten har egentligen INGEN betydelse om hur du ser ut. Det handlar om hur du känner dig med din kropp, om din självkänsla. För det är väldigt många som är fixerade vid att se ut på ett visst sätt, som eftertraktar andra som har andra kroppsbyggdnader och som tror att det finns en perfekt kropp. För en själv kanske det gör det, om man trivs. Ni förstår vad jag menar, det finns de som är födda smala och som kan äta hur mycket som helst utan att bli direkt större. Sen finns det de som är födda större, som kanske inte alls äter så mycket som det ser ut att de ska göra, som inte heller kan göra så mycket åt det. Det är samma sak med hår, vissa har tunnt och andra har tjockt hår. Så varför denna jämförelsen hela tiden? Varför ska man sitta och jämföra sig med super-onaturligt-smala kändisar som bantar och tränar hela tiden? Vad är meningen men det egentligen? Alltså jag vet inte, detta kanske är självklart för er andra, men för mig är det inte det. Klart att jag också har jämfört mig med mig själv, men det är liksom bättre att skippa den delen. Jag kommer aldrig få Jessica Albas, till exempel, utseende hur gärna jag nu vill. För det är såhär jag är född och det är som jag ser ut.
Så till er som vill gå ner i vikt: snälla, gör det på rätt sätt! Kanske låter konstigt, men lagom av allt är bäst. Vad gör det om du äter på mc donalds någon gång då och då? Vad gör det om du äter en godis? Ingenting.
Så tänk efter innan ni slutar äta, för det blir tillslut till en dålig vana och det kan vara svårt att komma ut ur den onda cirkeln som blir. (Du äter inte för att du inte vill och tillslut känner du inte av när du är hungrig och äter nästan ingenting) Det kan helt enkelt sluta upp på ett sätt som man inte hade tänkt sig att det skulle bli när man väl började.

Nu ska jag begrava min nära i senaste numret av ELLE uk och låta insperationen flöda.
Sköt om er.
/m1
2008-03-12 @ 21:54:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I DON'T EVEN KNOW WHY I'M TRYING SO HARD.

image151

Var på bio med Jenny och Torre som sagt! Vi såg morgan pålsson, och hahah ja den höll väl vad den lovade. Detta är min humor kära vänner, Anders Jansson och Johan Wester! Orkar inte dra allt som den handlade om, men se den! Den är rolig och ni kommer få er ett par goda skratt under filmens gång!
2008-03-09 @ 21:44:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I GUESS YOU NEVER KNOW WHAT YOU'VE GOT TILL IT'S GONE.Hej! Igår var en mysig lördag, precis som jag ville ha det! Jag, Jenny och Kajsa tog bussen in till stan för att bege oss till Evas Paley efter att vi stannade på pressan. Haha, det var så roligt. Jenny ville ha godis men godispåsarna var slut, så vågade hon inte fråga tjejen i kassan om det fanns några påsar, så hon bad kajsa göra det när hon ändå stod i kön. Så kommer kajsa med en vanlig påse och känner sig lite bra för att hon frågade efter en påse, men hon hade inte kopplat att det handlade om en godispåse. Så jenny ba: vadå ska jag lägga godiset i DEN? hahaha. VI skrattade.

Men sen gick vi och satte oss med varsin latte vanilj och satt och snackade om allt och inget. Det var mycket mysigt och jag håller med Jenny; det är mycket mysigare att fika på kvällen. Ett stort plus att de stängde tolv!

Så ikväll blir det bio med Torre och Jenny! Ska bli mycket roligt :)
Over and out.
2008-03-09 @ 13:37:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


JAG VET KNAPPT VAD SOM E BRA MED MIG, VARFÖR DU KÄMPAR PÅ OCH BA VILL VA MED MIG

image146
Body, Alexandra Fundin & bikini Topshop
2008-03-08 @ 15:20:57 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


KENT - MÅNADENS ERBJUDANDE

Kollade i tidningen idag och kom fram till att jag helt och hållet missade att Mando Diao spelade på Lisebershallen igår. De fick en väldigt bra recention och jag önskar jag var där. Har aldrig sett de live och det hade inte suttit helt fel alltså. Jag hade verkligen velat vara där tillsammans med Filippa, så kunde vi stå där och sjunga med som galningar. Men nej, har man en kompis som har skadat foten och som går på kryckor och ett minne som en guldfisk så går det inte alltid an.

Kamilla, alltså SDGFHDS jag vill verkligen träffa dig nu. Jag sitter och tänker på dig hela tiden. Kan vi inte bara ta sleepover'n right away? Jag lovar dig att vi ska ta den när vi båda kan. Jag saknar dig så mycket alltså. Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, vill vara nära dig nu. Vet att jag säger det hela tiden men jag saknar dig verkligen!
2008-03-08 @ 13:34:38 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


HELLO SUNSHINE

Godmorgon gott folk. Igår blev en skrattfylld kväll med Kajsa, Sandra, Julia och Helena.
Eller det blev skratt anfall för mig under den senare tiden under kvällen.
Tänk att man kan ha så roligt över massa fula kort, haha! Jag och Julia var helt galna alltså, ni skulle sett oss. Så min fredag var lyckad + att jag fick ju sova ut under dagen då jag gick hem från skolan. Det var också skönt och det gjorde mycket, fast jag känner mig fortfarande inte riktigt helt frisk ännu.

Och ja, idag...har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag är sugen på en mys-lördag bara.
Bara mysa gärnet och ha det..ja mysigt. Så, vad säger ni? Någon som är på?

Tänkte också meddela om att jag har börjat läsa Harry Potter & the order of the phoenix igen.
Hur kunde jag liksom pausa från den, helt go är den ju. (haha, jaaa jag är bok nerd.)
Ska gå och ta lite kort med min baby-camera nu.
Pyss på er!
2008-03-08 @ 12:30:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


LONG BEFORE ROCK 'N' ROLL

Föresten; nämnde jag att våran klass gör historia för varje dag som går?

image143
2008-03-07 @ 19:45:09 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


KOM UT DIN LILLA FEGIS!

image142

Tröjorna & byxorna anlände idag. Blev väckt av att Jenny ringer och säger att jag måste gå
ner till ica direkt. Mah, jag som låg och sov så sött. Men tröjan (hahah) är så rätt! Det är verkligen vi, 9d. Hur nöjd som helst. Men byxorna var dock lite för små...tajta. Ville haft en större storlek för nu vet jag verkligen inte om jag kommer vilja gå med dem för allmänheten. (Min rumpa ser skit stor ut i dem.)
Men det blir bra ändå, jag kommer typ bo i tröjan!

Idag vet jag inte riktigt om jag ska vara med Filippa eller inte. Tydligen hade hon skadat foten på idrotten idag och hennes mamma får inte tag på henne så jag vet inte ens om hon kommer iväg till stan, haha. Men vi får se, det löser sig säkert.
Ha en fortsatt bra fredag!
pöss
2008-03-07 @ 17:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOM EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

image141
2008-03-06 @ 20:55:33 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


I'M FLYING SO HIGH, HIGH OFF THE GROUND WHEN YOU'RE AROUND

Jag saknar dig så det ekar i hela mig.
Jag saknar dig så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag skulle egentligen behöva ha dig här, precis brevid mig.
Jag önskar så innerligt att du bodde i huset brevid mig,
så att jag kunde springa över till dig och krama om dig.

Du får mig alltid att förstå saker.
Du säger alltid rätt saker.
Du får mig alltid att inse.

Äh, jag vet inte..
Inga ord kan förklara hur mycket jag saknar dig.
Kamilla.


2008-03-06 @ 19:18:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


SOM EN LJUV SOMMARNATT

Säger bara en sak:
le specs

image140
2008-03-06 @ 15:54:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HE'S EVERYTHING I NEED. AND I NEVER KNEW I WANTED HIM.

Har igenting roligt att berätta.
Kommer bara vara hemma idag, plugga lite so och no.
Senare ikväll är det både roomservice och grey's! Härligt härligt.
Roligt inlägg osv, puss

2008-03-05 @ 17:13:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


VET KNAPPT UT ELLER IN, JAG VET INGENTING.

image136
2008-03-04 @ 23:03:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FORGETTING MAKES THINGS EASIER. FORGIVE ME AND LET ME IN.

Ovanligt seg tisdag i skolan idag, kändes som att jag hade varit i skolan
en hel dag när vi hade a-tid. Alltså på den andra lektionen för dagen.
Men det var sol idag! Det var skönt och det känns att våren är på g!

Dagens:
Erik och Filippa mäter sig rygg mot rygg.
Erik är (såklart,haha!) längre än Filippa och hon säger:
"Alltså hans rumpa slutar där min rumpa börjar."
Erik: "Ja vi passar precis...Som ett pussel!"
Skratt från mig och Filippa.
Jag: "Och jag är pussla'rn. "

Nu måste jag återgå till pluggandet, som aldrig verkar avta.
Kamilla när du ser detta; när kan du ses?
Vill träffa dig nu nu nu!
2008-03-04 @ 16:42:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


TOTALFÖRÄNDRAD MEN PÅ SKALET IDENTISK

Idag stod jag, jenny och filippa i cafét i skolan. (börjar bli en vana, både
för oss och för andra?) det var roligt och jag fick allt till ett
skrattanfall på morgonen, finfint!

Sedan bar det av hem med filippa för att bara dega och sedan
åka vidare till mölnlycke för att dansa. Eller okej:
FÖR MIG ATT DANSA. för filippa svek, haha!

Men det roliga var helt klart när vi var på väg till bussen.
hahahahaha alltså våra planer inför skolan.
säger bara en sak filippa:
VI GÖR DET OKEJ? haha

brukar va svartsjuk som få, men de va värre då
när du lämna mig ibland blev hela världen grå
jag vet knappt va som e bra med mig
varför du kämpar på o ba vill va med mig
2008-03-03 @ 22:24:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


DU HÖLL UT LÄNGE MEN DU FÖLL TILL SIST.

Ännu en helg har passerat men den har varit bra!
Mycket bra.

Igår var det lite folk hos mig (si sådär 20 pers bara)
och det var väl helt okej! Rätt avslaget men jag hade
roligt ändå. :)

image134
image135
2008-03-02 @ 16:42:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I CAN TAKE YOU THERE

Trevligt igår hos buzz lightyear :)
jenny, erik, torre och austad var också där.
många goa skratt och även skrik
när jag och jenny skulle hem till jenny mitt i natten
för att de inte orkade köra oss.
men men, de är såna.

för övrigt är jag helt överlycklig för jag har....
KÖPT KAMERA :D
weeeo emma is very glad!!
2008-03-01 @ 17:22:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0