Autumn breeze

Någon som vet hur mycket (mycket...) pengar man är tvungen att lägga på bordet för denna kappa? Så himla fin!

2009-08-31 @ 15:51:07 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()


16:49

pic: lelove

2009-08-29 @ 16:49:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


När kärleken är som finast.

"Jag längtar efter långa telefonsamtal med någon jag gillar. Värmas av hans röst i ett småkyligt krispigt rum. Vem behöver en brasa när det finns kärlek. Eller bara en röst som får ditt hjärta att pumpa extra blod."


2009-08-29 @ 16:39:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dags för tennis för fulla muggar igen!!

Är sjukt otaggad på första träningen imorgon på hela sommarlovet. (Strandtennis och simma i vågor räknas INTE Emma...) Kommer flåsa runt (stilla) som en 90-årig gubbe. Tror jag kommer sacka ihop mitt på banan. Skulle kännas helt okej.
Önska mig lycka till och så får vi se hur bra jag mår nästa vecka och hur mycket (lite) jag är kapabel till att göra!
2009-08-28 @ 22:58:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roligaste serien på länge!

Detta hade jag helt glömt av. Skrattar så mycket varje gång jag ser det. Jag ska förklara:

Bild 1: Efter att vi hade varit på Gibraltar en hel dag var vi alla helt slut. Här på första bilden har Anette bett Jenny att sova för att det ska se bra ut (?) på sovbilden. Tappert försök Jenny...

2. På den andra bilden verkar det som att Jenny sover...? Eller? Rävsover hon? Vad gör hon?

3. Och slutligen....sover människan på riktigt? Kan det vara möjligt? Hahahaha...Det roliga är att hon faktiskt sov här på riktigt, ahaha...
2009-08-28 @ 22:55:00 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


You can tie my hands to the walls, buy you can't tie my dreams to this place


Jag saknar Spanien så jag går sönder. Ni kanske har märkt det? Vill ni se bilder? Hojta i så fall för annars orkar jag inte mecka med det. Pussi!
2009-08-28 @ 19:16:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


We miss you everyday Jackan.


...och brännan. Och Spanien. Och det blonda håret. Och tjejerna. Och festandet. Fast mest saknar vi nog Jackan. Se så bra vi hade det tillsamman, jag och Jackan. Passade helt perfekt ihop. Synd att det skulle ta slut så fort...
2009-08-27 @ 22:06:22 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om jag hade pengar...


...hade jag köpt denna underbara klänning till min mamma direkt. Hon skulle vara så fin i den!
2009-08-27 @ 21:21:03 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()


I gave up everything I had

När jag inte har någonting kul/intressant/tråkigt/nödvändigt att skriva väljer jag oftast att inte skriva någonting alls. Men samtidigt tycker jag att det är väldigt tråkigt när jag inte uppdaterar och varje gång jag kollar på bloggen får jag lite utbrott över att jag inte kan komma på någonting kul/intressant/tråkigt/nödvändigt att skriva.
Tänkte bara säga det.
Och just det.
Just nu har jag ingenting kul/intressant/tråkigt/nödvändigt att skriva. Så att alla vet.
Återkommer en annan dag!
2009-08-27 @ 19:12:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sienna Miller för Hugo Boss


Egenklippta bilder (därav den dåliga kvaliten på bilderna) från den underbart söta Hugo Boss reklamen med alltid så snygga Sienna Miller. Bara hon skulle kunna få mig att köpa en parfym bara efter att se denna reklam.

Nu ska jag hem till Jenny och äta smörgåstårta, puss!
2009-08-26 @ 18:47:15 Permalink Foto Kommentarer (0) Trackbacks ()


Coldplay-bild-regn


När Viva La Vida började köras exploderade hela Stockholm Stadion (oväntat)


Under Lovers in Japan kom det plötsligt tusentals pappers-fjärilar som förvandlade den mörka himlen till en enda stor färgklick.

2009-08-25 @ 18:10:56 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sweet dreams are made of this

Jag är helt slut i kroppen efter en hajk med klassen. Okej att det är roligt att paddla men inte om man har 200 kg packning i kanoten och man paddlar i några timmar. Det blir mest väldigt varmt, jobbigt och slitit. I övrigt var hajken väl bra, förutom att man var vrål-äcklig, smutsig och hade ont i hela kroppen. Men jag klagar inte! Skönt att vara hemma i alla fall.

Har egentligen så mycket att säga om Coldplay men just nu orkar jag inte skriva ett ord till. Hänvisar till denna låt som jag sitter och lyssnar sönder just nu. Vet inte varför...Ganska konstigt att jag är redo för helg och hoppas hårt på fest nu när jag är helt slut, trött och allmänt invalid. Jaja, sån är jag!
2009-08-25 @ 17:54:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inge jävla ordbajs

Jag hatar det jävla cp-barnet som tog min jacka så jävla mycket så jag inte hittar ord som kan beskriva hur otroligt ledsen och arg jag är just nu. Hatar jälva tattarbarn som inte fattar att man inte kan tänka "Men OJ en jacka här på golvet! Snygg...Hm. Den är nog ingens. Tror inte alls att det är någon som har glömt en jacka här. Neee...folk gör ju inte det. Tror det är okej att jag tar den. Ändå ingen som vill ha den."

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH FÅR SÅNT JÄVLA HELVETES UTBROTT VILL BARA SLÅ NÅGON SÅ JÄLVA HÅRT!

/ Emma som sörjer sin underbara FAVORIT jacka. Tack underbara fitt-barn vem du nu än är som tog den! ÅHHH
2009-08-21 @ 16:33:50 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


I need you to hold me

Har bara tre saker att säga:
1. Kändes inte bra med skola
2. Hatar västtrafik
3. Ogillar skarpt att vi ska tälta nästa vecka. VARFÖR?! Vem kom på den idén?
2009-08-17 @ 22:30:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idag regnar det i Göteborg


Klänning Cubus, stövlar Hunter, väska Topshop, hatt Cubus, armband Forever 21
2009-08-15 @ 17:56:26 Permalink Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just nu i min säng:

2009-08-15 @ 15:04:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Suburban Knights

Nu har jag haft mina Hunter stövlar sen i höstas och de har varit med om mycket! Har nästan bott i dem och de har varit med om höstregn, slask, snö och mycket mer och det har tillslut gett resultat. Stövlarna är naturliga och det finns inte plast i dem vilket gör att det kommer vax för att skydda mot regn och annat. Har länge letat efter något medel för att få bort detta men jag har inte hittat något. Förrän nu!
När jag var inne på Funny Michel här om dagen berättade hon för mig att det gick bättre att använda sig av matolja. Så; sagt och gjort - nu är de insmorda med vanlig matolja och de har blivit finare igen! Ta matolja på en tygtrasa och gnugga på stöveln och när du tycker det är lagom så tar du en ren tygtrasa och eftertorkar lite lätt. Super enkelt och det fungerade jättebra!
Jag kommer försöka göra detta 1-2 gånger i månaden eller beroende på hur svarta jag vill ha dem.
2009-08-14 @ 15:11:31 Permalink Kläder Kommentarer (2) Trackbacks ()


If you weren't real I would make you up


pic: olsensanonymous.blogspot.com

Igår var jag inne i stan (bor typ där numera..har varit där hur mycket som helst nu känns det som) och köpte faktiskt en tunika och en kofta! Har också hittat en grym väska som Carolines mode la upp. Ska ringa och kolla om de har fått in den i svart. Det bästa av allt var att den var
1) Billig! Kostade bara 399 :-
2) Är stoor och rymmer (förhoppningsvis) skolböcker
3) Var inte för stor så det ser inte ut som att jag går runt med en soppsäck.

Hur underbart är det inte när man hittar bra fynd?
2009-08-13 @ 12:10:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu sticker jag in till stan och möter mamma!


Jacka - Zara
Tunika - Mammas
Kjol - MQ
Nitskärp - H&M barnavdelning
Skor - Converse
+ klocka och smycken
2009-08-12 @ 15:42:22 Permalink Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


So you think you can dance

Jag ska inte förstöra detta genom att skriva massa. Det finns för mycket känslor inom mig för att kunna skriva någonting vettigt. Se bara på detta och njut. Så himla fint. Detta är dans på riktigt. Titta.


2009-08-11 @ 23:00:31 Permalink Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett lite vemodigt välkomnande till det andra året på gymnasiet.

För mig är det alltid skönt att komma tillbaka till skolan. Faktiskt. Jag är en sån person som trivs med att ha rutiner och jag trivs när det är stressigt. När det är stressigt arbetar jag bäst och jag är för det mesta som mest inne i jobbet då (vare sig det handlar om skolan eller någonting annat.)

Det är alltid lika roligt att handla en ny almenacka och detta året ska jag köpa en bra som håller vad den lovar. Mina sidor är alltid överkluddade med anteckningar, saker som ska göras, deadlines och sånt som jag måste komma ihåg. Jag skulle aldrig klara min skolgång utan en almenacka. Det är ett helvete om jag glömmer den hemma. Utan den funkar det helt enkelt inte! Därför ska jag lägga ner lite mer pengar på en riktigt bra i år!

I nuläget kliar det nästan lite i hela mig för jag vill bara komma igång med allt och lära mig saker! Självklart är det helt underbart med sommarlov och jag vill inte att det ska framstå som att jag inte gör någonting annat än att sitta hemma och räkna ner dagarna till skolan början. Så är det verkligen inte. När jag tänker på att det är ett halvår kvar till nästa sommarlov vill jag inte att skolan ska börja över huvud taget. När jag tänker på alla tusentals arbeten, redovisningar och att vara med min klass så länge får mig att önska att sommarlovet aldrig ska ta slut.

Men som alltid känner jag att jag sommarlovet har gjort sitt för denna gången. Jag är redo för utmaningar! Jag har haft den bästa sommaren av mitt liv och jag har alltid haft någonting att göra. Och jag har haft den bästa möjliga avslutningen på det hela. En resa som jag alltid kommer bära med mig med underbara människor, minnen och sjuka stunder.

Så nu laddar vi inför andra skolåret på gymnasiet och ger 120 % året ut! Eller vad säger ni?!
2009-08-11 @ 21:22:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


H&M MagazineTycker att H&M Magazine var väldigt bra denna gången. Speciellt tyckte jag om moderepotaget ovan. Väldigt mycket jag och väldigt inspirerande. Om jag har fattat det rätt är det en brosch som de har satt fast på vadera axel. En kul grej att göra hemma för att piffa upp en vanlig svart t-shirt!

P.S Håret blev bra. Alltid lika skönt att bli av med det slitna. Om det var slitet...? OM det var.
2009-08-11 @ 21:02:35 Permalink Inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promise you'll never fade away


Idag har jag på mig detta;

Kofta  - Ellos
Klänning - Topshop
Skärp - Monki
Stövlar - Hunter
Väska - The Trend (Mammas gamla)

+ diverse armband och ringar

Nu åker jag och klipper manen! Puss
2009-08-11 @ 15:30:28 Permalink Kläder Kommentarer (0) Trackbacks ()


A dustland fairytale


pic: jag

Hej förresten! Idag är det en sån dag då regnet öser ner men det ändå är ganska okej för det. Istället för att vara ute sysselsätter jag mig med det som kom med posten imorse och att fixa med sånt som alltid skjuts upp till "en regnig dag" Senare blir det stan och sen ska jag äntligen få klippa mig.
2009-08-11 @ 13:15:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt i garderoben1. Bh från h&m
2. Orkesterjacka som min lilla bror köpte till mig i London. Den kom han och överraskade mig med i Spanien.
3. En klänning från Topshop som jag köpte på rean i Spanien (Gebraltar)
2009-08-11 @ 12:55:08 Permalink Kläder Kommentarer (1) Trackbacks ()


16:50


Snart ska jag gå upp till bussen för att möta tjejerna inne i stan. Puss!
2009-08-10 @ 16:51:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nina Ricci

2009-08-10 @ 13:24:06 Permalink Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


So deliciouspics: GQ

Att Zac Efron bara blir snyggare och snyggare är ingen nyhet och det var inte det jag tänkte notera. Kolla däremot in hans frisyr. Så. Jävla. Snyggt! Alla killar borde köra på den stilen. Tänk att dra fingrarna igenom det håret...Precis. Tror inte jag behöver säga så mycket mer.
2009-08-10 @ 13:21:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


There's a big old hole that goes straight through my soul.


pic: le fashion

Hej bloggen. Gick upp 9 idag och jag måste säga att jag älskar att gå upp tidigt. Nu är det meningen att jag ska börja städa och ikväll ska jag in till stan för att träffa Stina, Mikaela och Anna på en fika (eller någonting i den stilen) Ska bli mysigt! Nu blir det damma på hög nivå!
2009-08-10 @ 12:01:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Two things on my list right nowPumps 399 :- Dinsko
Kängor 1599 :- Nilson/ Caterpillar

2009-08-10 @ 11:37:37 Permalink Kläder Kommentarer (2) Trackbacks ()


Longing of hearing those sweet words.

Åh herregud.
Nu håller mitt hjärta på att hoppa ur mig.
Jag ska för första gången.
I hela mitt liv.
Övningsköra.
Jag är så pirrig så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Wish me luck!
2009-08-08 @ 11:59:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'

2009-08-07 @ 22:10:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


This is the nearest thing to crazy.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Under dagen tyckte jag att det var tråkigt och jag ville ha någonting att göra, men ju närmare kvällen det blev desto mer ville jag bara vara hemma och inte göra någonting. Det var längesen nu och jag behövde sakta ner lite.
Och det har jag verkligen gjort. Nu sitter jag i mitt rum med massa tända ljus, ny duschad och lyssnar på lugn och härlig musik. Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa.

För övrigt ska jag och Jenny träffa Hanna från Umeå imorgon vilket ska bli jätteroligt! Blir antagligen lite fika och mys kan jag tänka mig! Over and out!
2009-08-07 @ 22:10:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


InspirationSåg denna bilden hos Carolines mode nyss och föll direkt för tröjan. Från Zara med super vaddar. Så snyggt!
2009-08-07 @ 16:39:13 Permalink Inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu åker jag till Kullavik. Hej!

2009-08-04 @ 16:32:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nymålade naglar och hyffsat uttråkad. Nu? Korv!

2009-08-04 @ 15:08:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inga party poopers här inte!

HOLA AMIGOS!
La chica is (tyvärr) hemma i Sverige igen. FY FAN vilken resa säger jag bara. Detta har utan krydd varit den bästa resan någonsin och jag har haft det så bra så att jag skulle kunna fortsätta skriva om hur ENKELT jävla BRA det har varit.

Fast nej. Jag har svårt att beskriva hur bra det har varit. Kan ju säga så här så länge:
- Två veckor fyllda av sol och bad
- Hus precis vid havet
- PLAYA PARAISO
- Fest fest fest och just det: FEST till tidigt på mornarna (eller sent på kvällarna, hur ni vill ha det)
- JENNY UND EMMUTT - behöver nog inte säga så mycket mer
- Har träffat underbart härliga människor
- Och så lite mer sol, bad och fest på det så vet ni UNGEFÄR hur bra jag har haft det.

Sverige har alltid varit ganska blekt i mina ögon men nu är det albino så det bara skriker om det. LANDVETTER? Vad är det för skit? Behöver jag stava till party pooper? Okej. P-A-R-T-Y P-O-O-P-E-R. Där. Var så lite så. Nu vet ni.
2009-08-03 @ 23:47:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0