Killing for love


Det verkar som att mina små vänner en efter en börjar växa ifrån sina bloggar
(kan inte klandra dem eftersom de är stora tjejer nu..PAH vilket skämt) och jag blir faktiskt lite ledsen i ögat.. Jag har själv tänkt tanken en så där 10000 gånger den senaste tiden, men jag kan faktiskt inte ta bort eller sluta helt att skriva i bloggen. För trots att det kan gå veckor och ibland månader innan jag skriver någonting meningslöst, tar det emot att jag ska ta bort den. Egentligen kanske det hade varit bra. Eller, det hade det. Jag hade inte känt mig lika bunden till någonting.. men det gör lite ont att klippa navelsträngen så att säga.
Nej, jag har bestämt mig jag med! Jag ska INTE ta bort min blogg. Och inte för att jag har en stor blogg med hundratusentals läsare och inte för att göra någon annan tillags, utan för att jag tycker om tanken att ha min lilla dagbok. Trots allt har det var jag och schlemma sen 2007, vilket i sig är jävligt sjukt. Jag och bloggen har en liten rar hatkärlek men vi är trots allt ganska bra vänner...
2010-03-19 @ 22:43:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Walk walk fashion, baby

Nu när min mage är så där gott mätt har jag kommit fram till en sak. Vissa blir galna av skor och kan välja att betala några tusenlappar mer än vad kontot tillåter och istället äta fattigt i några månader. För vissa är blommor och mat en drog. För mig är kläder en drog. Töntigt? Troligen. Sant? Ja.

Jag kan bli helt bananas av kläder. Jag älskar att shoppa och ännu mer att nätshoppa. Eller...nät-fönster-shoppa. Jag sitter inne på diverse olika hemsidor varje dag och skapar mig oändliga önskelistor på kläder, smycken och skit som jag vill ha. För det finns alltid något jag behöver, alltid något jag inte har i min garderob. Jag är också den som önskar att jag jobbade i en klädaffär och lägger tillbaka kläderna mycket mycket fint, som om jag inte alls var en kund. Varför? Jag har ingen aning. Men jag gillar det!

Och det värsta av allt är att jag har mycket kläder. Men jag ser inte det själv utan ser bara (all) skit som ligger och skräpar och kläder som mest är där och fyller upp allt som jag inte har använt på år och dar (typ).

Fast jag är nog inte helt ärlig mot mig själv om jag säger att jag inte tycker om skor och väskor. För det gör jag. Bara det att jag är en snål (fattig?) jävel som aldrig orkar lägga ner pengar på skor eller en väska. Av den enkla anledning att det känns bättre att komma hem med flera saker än en sak. Töntigt? Mycket. Sant? Ja.

Med dessa väldigt djupa tankar har jag kommit fram till att jag kanske (har inte riiiktigt bestämt mig) ska lämna tillbaka mina skor. Jag vet, jag vet. Som vanligt! Men trots att de är otroligt sköna och extreeemt snygga kommer jag troligen aldrig använda dem. För jag vet hur det är. Vi ska på fest och mina pigmevänner (LÄS KAJSA) börjar tjata på mig att jag ska ha högklackat.
"Kajsa, jag vet inte vad jag ska ha på mig..."
"HA HÖGKLACKAT HA HÖGKLACKAT!!!! *hoppar framför datorn i sitt rum i extas*"
"............."

Mitt svar är alltid samma. JAG BLIR SÅ JÄVLA LÅNG. Okej, att vara 1,85 kanske inte är så extremt, men för mig är det det. Tack vare mina (väldigt väldigt fina, PUSS) vänner som är si så där småtte brevid mig normalt känner jag mig som ett jävla rangel i högklackat.

Så tyvärr men de åker nog tillbaka dit de hör bäst hemma och så ska jag gå och köpa mig ett par Dr. Martens istället. Och ett par nya Converse med... Då snackar vi!!
2010-03-17 @ 21:12:02 Permalink Kläder Kommentarer (1) Trackbacks ()


I think I'm going to be sad. I think this is the day.

Idag är jag galet trött. Så där trött att inte ens en power nap gör susen. Är mest ledsen, sällskapssjuk och slutkörd. Hur ska jag orka med skolan ett år till? Vill helst ha helg och kunna njuta av livet, gå på en bra bio (sjukt mycket filmer jag vill se just nu), äta mat, fika i solen och umgås med fina vänner. Tror inte det var meningen att skolan skulle finnas i mitt liv. Eller?

 

2010-03-17 @ 17:28:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


If it makes you feel good, then I say do it!

Den senaste tiden har jag:

- Beställt hem kläder från H&Ms Garden Collection och hunnit ångra mig över storleken
- Hängt med sötaste Stella under hela helgen och levt loppan
- Dansat och druckit billig öl på Underjorden
- Blivit sjuk och snorat tillsammans med Stella
- Fikat i vårsolen
- Sett Kitty Jutbring 2 gånger
- INTE pluggat. Fast nu gör jag det. Väldigt tråkigt.

Fast mest av allt har jag nog tänkt på sommar och Peace & Love.

2010-03-16 @ 15:01:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Unfamiliar faces


Jag. Måste. In. Till. Stan!!!

Har inte varit inne i stan på EVIGHETER (typ en månad för att vara exakt) och det kryper verkligen i mig efter att åka in och slösa mina pengar på fina saker. Det som gör det extremt frustrerande är att jag inte kommer ha tid på hela veckan! Tur är det i alla fall att jag ska få hem mina skor imorgon och att min nya klocka kommer snart! HIHI
2010-03-08 @ 22:18:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm on the rebound

pic: ELINKLING
Hur mycket hatar man Elin Kling när man ser denna bilden? Finner inte ord.... Nu ska jag gå och gråta i ett hörn.
2010-03-07 @ 16:33:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 2 3 4 5


Igårkväll innan jag drog och röjde hos Helen.


Klicka på någon av bilderna på coola mig och hitta en spellista som får mig att tänka på sommar och sol. Lite gott och blandat med gammalt och nytt. There you go! PUSS

2010-03-07 @ 16:10:48 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


You're ripping my heart apart.

pic: WONDERLANDLONDON

När jag såg dessa bilderna stannade jag upp för några sekunder. Så här vill jag ju se ut. Exakt så här vill jag se ut i sommar. Med bara ben, sotade ögon och en gullig klänning som bryter hela mönstret. VAD GÖR KVINNAN? Hur gör hon för att ALLTID få till det? Så jävla snygg Chung. Så jävla snygga kläder. Så jävla mycket inspiration så det bara skriker om det.

2010-03-04 @ 23:25:57 Permalink Inspiration Kommentarer (2) Trackbacks ()


Did you see pass me?

Och just det. Jag är arg också. Förstår inte hur folk tänker ibland!!
2010-03-01 @ 21:55:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I can't live with or without you

Idag är en sån dag när jag inte orkar någonting. Så fort jag kom hem från skolan dök jag ner i soffan och låg där hela dagen, kollade på dåliga program och orkade inte röra på mig.

Jag har inte pluggat någonting idag. Och jag hade planerat att jag skulle göra både det ena och det andra idag. Egentligen är jag sjukt stressad, men min kropp och min hjärna tycks vara på en annan planet idag eller något. Orkar inte ens tänka på att jag är stressad. Orkar inte ta tag i någonting och ligger bara här i min säng med pyjamas och lyssnar på u2.

Imorgon kommer jag få en helvetesdag. Jag måste plugga väldigt mycket och sen ska jag jobba... Inte så jävla roligt faktiskt. Men jag antar att jag får skylla mig själv. Nu ska jag gå och sova. Godnatt.
2010-03-01 @ 21:17:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0